Zoči Voči a Before The Zero Day v Brně

Zoči Voči a Before The Zero Day v Brně
V sobotu 10. března jsem nemusela dlouho přemýšlet co podniknout. Na Favále v Brně v ten večer hráli Before The Zero Day a Zoči Voči...I přes to, že jsem Zoči Voči viděla a slyšela přesně týden před touhle akcí na DWD Festu, musela jsem tam být, protože přeci jen co se atmosféry týče, Brno je Brno:)

Přiznám se, že Before The Zero Day jsem znala pouze z youtube a říkala jsem si, že to nezní špatně, ale že na živo že by to mohlo znít ještě líp.
A to nepochybně znělo. Ono přeci jen, když vidíte tu show, cítite jak do vás z podia čtyři kluci perou neskutečnou dávku energie, je to něco jinýho než mít zapnutý video na YT jako kulisu při úklidu pokoje...

Chvilku jsem se bála, že klub bude prázdný a že většina fans dojde až na Zoči Voči...Opravdu jen chvilku. Nebylo sice úplně narváno, ale takový menší kotel se pomalu začal tvořit hned od začátku.

Lidi pod pódiem se bavili, kapela na pódiu taky a tak nakonec BTZD zahráli ještě přídavek.
Teď vím, že po tomhle večeru bych na kluky šla klidně znova a když je budu doma poslouchat, rozhodně už to nebude jenom kulisa.

Kluci fanoušky skvěle navnadili a na place pod stagí už začínalo být solidní horko.

Během chvíle začal dav skandovat a  vyvolávat na podium Zoči Voči. Úžasná atmosféra.

Ztlumila se světla a začalo hrát Intro na které vzápětí borci z Nitry spustili vypalovačku Nikto z nás nie je bez chýb.

Kotel jakej se rozjel pod pódiem můžete omrknout ve videu pod článkem.

Během prvního songu se to při „pogu“ všechno pomlátilo a člověk by řekl, že během dalších songů nastane útlum...Omyl!

Když začal song Prehrať a zmiznúť lítalo se po Favale ze strany na stranu, nahoru i dolů :))

Ve stejně zbesilém a mnohdy ještě zběsilejším rytmu se nesl celý koncert až do doby než přišla na řadu skladba 3:00, na kterou kluci před nedávnem vydali nový klip.

Čas na oddech.

No a uběhlo dalších pár skladeb a byl konec. Teda ne úplně konec, protože bez přídavku v podobě písničky S Tebou by to ukončit prostě nešlo :)

To, že na tuhle písničku všichni paří doslova do roztrhání těla asi psát nemusím stejně tak, jako o „wall of death“, která na závěr koncertu Zoči Voči prostě patří.

No, co říci závěrem.

Byla jsem už na spoustě koncertů Zoči Voči v různých městech.

Za mě jednoznačně ze všech vede sobotní Favál. Geniální zvuk, úžasná atmosféra...Paráda.

Užijte si video a fotky a až příště uslyšíte, že někde hrají Before The Zero nebo Zoči Voči, nenechte si to ujít. Alespoň jednou byste to možná měli vyzkoušet a pak uvidíte, co to s vámi udělá :))