Line-up festivalu Mighty Sounds roste, lístky za výhodnou cenu už jen dva dny

Line-up festivalu Mighty Sounds roste, lístky za výhodnou cenu už jen dva dny

V Praze dne 29. dubna 2015 – Festival Mighty Sounds už nyní potvrzuje, že jeho line-up bude i na jedenáctém ročníku nabitý k prasknutí, jako vždy především zahraničními jmény. Od 3. do 5. července 2015 se na letišti Čápův dvůr v Táboře sejde parta v čele s Enter Shikari, Dub Inc., Architects, Protoje, Terror, Ignite, Batmobile, Sick Of It All, Dubiozou Kolektiv, Cockney Rejects, Protoje, Off! a celou řadou dalších. Levnější vstupenky na festival jsou k dostání do konce dubna, od 1. května se jejich cena zvyšuje.

Kromě výše uvedených zahraničních hvězd daných žánrů už pořadatelé Mighty Sounds ohlásili i české a slovenské interprety. V programu našli mimo jiné svoje místo Pipes and Pints, Fast Food Orchestra, Polemic, Vanessa, United Flavour, The Prague Conspiracy nebo Queens of Everything, ale nejen oni. Přípravy na festival jsou v plném proudu, nebude chybět doprovodný program, který jinde na festivalech nenajdete, stejně jako pořádná porce DJs setů a nejlepšího alternativního divadla u nás.

Vstupenky za výhodnou cenu (1090,- Kč v kamenných prodejnách nebo 1150,- Kč přes web) jsou v prodeji už jen dva dny, tedy do konce dubna. Od začátku května se cena vstupenky zvyšuje na 1290,- Kč v kamenných obchodech a 1390,- Kč přes webové stránky www.mightysounds.cz a www.eventim.cz. Informace o dalších možnostech, jak vstupenky nakoupit, a o cenách dalších typů lístků (do stanového městečka, do backstage, do parking campu) najdete, stejně jako informace o dosud zveřejněných kapelách, na stránkách festivalu.

LIKE IT! JOIN US!