Hip Hop Kemp 2012 a jeho line up, část 2.

Hip Hop Kemp 2012 a jeho line up, část 2.
Jo, tak to bysme měli. Další várka na další Kemp. Jou, jou,čekuj sérii rapovou. Dáme si něco formálně trochu jemnějšího a dojde i na první domácí jména. Snad vás to nebude otravovat jak Jehovista. Tohle je J jako Jedem. J jako jemináčku. J jako strašná Jeba. Jedna.

Jean Grae není jen tak obyčejná MC v sukních. Má totiž větší „koule" než většina cápků za majkem. Jestli kolegyně z oboru dokážou zaujmout spí š vyzývavou retušovanou prezentací vzbuzující v posluchači divoké představy s hvězdičkou, "fik, fik" s Jean Grae by mohlo znamenat, že by měl člověk nejen po divokých představách, ale taky po ptákách. Jean Grae je tu hlavně přes jadrný rým a plivání jedu. Jean Grae nemusí říkat, že je „sick", Jean Grae je nemocná na první pohled. Z Jean jde na první pohled strach. Na otázku vysněného džobu slečny s majkem odpovídají někde mezi Barbie a Královnou harému, pro Jean je to trošku jinak: „Atentátník... Jen bez toho konce, kde zabijou i mně." Jemnosti se nám s Jean asi nedostane, ale dost možná nejlepšího ženského rapu zajisté ano. Mírou více, než vrchovatou. Že ji na gramofonech doplňuje DJ Mr.Len z Company Flow, to už je jen takový bonbónek.

Jay Diesel a Tafrob jednoduše jako domácí rozjezd. Diesel Jay jede dlouho, má venku desku Deset, hádejte jak dlouho? Občas je sice na štíru s anglinou a fanouškům děkuje za zpětnej background, ale má hlas jak zvon a společnej projekt s Tafrobem. Tematicky kluci udeřili na hlavičku - hulení a obžerství a kdo je víc? Big Taffy k tomu po dvou sólo deskách chystá LP Krásný ztráty a kdyby nic jinýho, bude velmi zajímavé sledovat, jak se uzavře příběh, co otevřel singl „Nuda v Brně". Na nový desce chce mít totiž Tafrob něco jako „Brno reprezent" pecku včetně hostů, se kterými od zmiňované skladby neprohodil slůvka, pokud nebudeme počítat nadávky. Štatl Junajtyd? Jejda.