Le Pneumatiq: Střídání MC stráží u Borůvky

Le Pneumatiq: Střídání MC stráží u Borůvky

Kapela Le Pneumatiq se v Roxy loučila se svým kámošem a zakládajícím členem v jedné osobě - MC Adrenalinem. Nikdo se nedá nahradit, ale za pokus to stojí. A tak Le Pneumatiq zároveň představili svého nového parťáka!

Nedávno se na facebooku kapely objevilo, že DNB skupinu opouští její zakládající člen MC Adrenalin. Byl to samozřejmě šok, srdce fanouška se mohlo polekaně rozbušit, tušíc začátek rozpadu kapely.

MC Adrenalin

Ale to jen před Mikulášem malovalo čerta na zeď, protože v kapele to šlape jedna báseň. Za MC Adrenalina se našel perfektní záskok! Je jím MC Turner. Jeho krapet lámaná čeština je roztomilá (viz dotazník, který kapela na facebooku zveřejnila) a zároveň jeho načichlost USA, odkud pochází, určitě do budoucna příjemně obohatí texty Le Pneumatiq.

MC Turner

V Roxy měli Le Pneu téměř válečné podmínky. Vystupovali totiž skoro po večerníčku (DNBáci určite nechodí na koncerty v 20:30) a museli publikum dost přesvědčovat, aby se probudilo o pár hodin dřív. Pro ty, které brzký čas koncertu nevyvedl z míry, si mohli poslechnout pár songů, zpívaných v netradičním složení. Tedy s dvěma MC. A že bylo, co poslouchat.

Pokud se někdy MC Adrenalin rozhodne vrátit zpět, nebylo by od věci si vzpomenout, jak se stali Vinnetou a Old Shatterhand bráškama a dle jejich vzoru spojit své síly s USA navždy.

Roxy 2012