Hentai Corporation útočí na Prahu!

Hentai Corporation útočí na Prahu!

Excentrická thrash-rock’n’rollová banda Hentai Corporation je od října na své Šňůře Fetu o víkendu po českých klubech. Jednou z posledních zastávek tour je domácí půda. V už dnes 29. listopadu tato zběsilá parta svým vystoupením zboří oblíbené Rock Café. Na pomoc si přizvala skupinu Kníry.

Hentai Corporation je jedna z nejtalentovanějších a nejkontroverznějších českých kapel, která si rozhodně vůči nikomu nebere žádné servítky. Jejich live show je typická drzým humorem a vysokou dávkou energie. Hentai Corporation jsou démoni na podiu, na které nejde zapomenout. Už jen název debutového alba The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage, z kterého zahrají velkou část songů, vypovídá o tom, že tahle parta není úplně „normální“.

 „Dovolte nám Vás oficiálně pozvati na natáčení speciálního vydání úspěšného televizního pořadu Televarieté, které proběhne 29. 11. 2014 v pražském klubu Rocková Káva a bude tentokrát věnováno především mladým,“ zní oficiální pozvání neotřelého Radka Škarohlída.

 „Součástí programu bude mimo jiné i vystoupení dvou zahraničních kapel, rumunských Hentaiescu Corporation a východoněmeckých Knírů (v originále Die Snurrbärte, pro čínskou lidovou televizi The Fu Manchus). Dalšími účinkujícími večera budou členové sovětského cirkusu Charkov, kteří mají kromě žonglování s holicími perestrojky v repertoáru i velmi zajímavou a ve světě nevídanou drezuru mrožů. Celý večer zakončí známý italský zpěvák Chlupi, který jistě stihne obšťastniti nejednu z našich divaček,“ láká do Rock Café Radek.

 Skupinu Kníry tvoří sedm novodobých statečných, kteří vztyčili skomírající prapor pravého mužství a prostřednictvím našláplého rock´n´rollu s tříčlennou dechovou sekcí a přesahy do nejrůznějších hudebních stylů, postupně rozšiřují řady svých fanoušků po celé republice.