Civilní obrana zahájila jarní turné!

Civilní obrana zahájila jarní turné!

Skupina Civilní obrana je v půlce své jarní koncertní šňůry, které čítá celkem pět zastávek. Pražský koncert proběhne 29. března v klubu Rock Café, kde jako speciální host vystoupí s Civilní obranou zpěvačka skupiny Nanosféra Žanet Vargová. V roli předkapely se představí začínající písničkář Fabián Berka. Civilní obranu dále čeká koncert v Brně a Táboře.

Čáslavská parta Civilní obrana není na české scéně žádný nováček, na punk-rockové scéně působí již řadu let a za tu dobu objela stovky českých i slovenských klubů a vystoupila na mnoha známých českých festivalech. Repertoár kapely poukazuje na aktuální politickou i společenskou situaci, z které si jednoduše utahuje. Jejich poslední singl Holku pevnou mít se stal velmi oblíbeným a má téměř 900 tis. zhlédnutí na YouTube.

Pro naše fanoušky jsme přichystali spoustu malých a velkých překvapení. Máme úplně novou koncertní scénu, fialovou barvu střídáme za zlatou. Někoho možná zklame, že už v legínách neuvidí celou naši kapelu, ale jeden z našich členů si legíny, tak oblíbil, že už je nechce sundat nikdy,“ prozradil zpěvák skupiny Mára.

V rámci turné zazní průřez celou dosavadní tvorbou Civilní obrany. Nebudou chybět staré hitovky ani poslední skladby jako Pussy je kunda, Holku pevnou mít nebo I like Mrkvička.

„Kromě nového vizuálu scény s sebou bereme nového zvukaře, který je mistrem v oboru. Doufáme, že fanoušci ocení naši show i po zvukové stránce a pořádně si koncerty užijí. Bude to jízda,“ doplňuje bubeník Pavel.

Další zastávky:
29.3. Praha Rock Cafe + Fabián Berka + WOSA
6.4. Brno Eleven + Fabián Berka + DayDreams
20.4. Tábor Orion + Fabián Berka

Více informací:
www.facebook.com/CivilniObrana/
www.civilniobrana.cz/